Ergünkent İnşaat tapu sevinci yaşatmaya devam ediyor

Bursa’nın köklü inşaat firmalarından Ergünkent İnşaat projeleri artık bitmek üzere olan konutlardan tapularını almaya hak kazananlara tapu sevinci yaşatmaya devam ediyor.

Yayın: 19 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 19.07.2022 19:41:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
190 okunma
Google News

Bayram öncesinde hak sahiplerine tapularını teslim etmeye başlayan Ergünkent İnşaat, bayram sonrasında da tapu dağıtımına devam ederken, bugün tapularını alan 20 hak sahibinin sevinç ve mutluluğu gözlerinden okundu. Heyecan ve mutluluklarını paylaşan tapu sahipleri bir ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken bu süreçte kendilerine yardımcı olan Ergünkent İnşaat’a teşekkür ettiklerini söylediler.

“HİÇBİR SIKINTI YAŞATMADAN ALDIK TAPUMUZU”

Tapularını alan hak sahiplerinden Meral Efe mutluluğunu paylaşırken, “Gayet mutluyum ve huzurluyum, ferahladık artık. Ergünkent İnşaat’a da çok teşekkür ederiz. Hiçbir sıkıntı yaşatmadan aldık tapumuzu.” dedi.

“HEYECANLIYIZ, TAPUMUZU ALDIK”

Bir diğer tapu sahibi olan Osman Kılıç ise; “Heyecanlıyız, tapumuzu aldık. Hiçbir sıkıntı olmadı. Ergünkent İnşaat’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Ergünkent İnşaat, tapu dağıtım işlemlerine devam ederek mülk sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.