Erdoğan, kendisine "I love you man" seslenen kişiye İngilizce böyle karşılık verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'la kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası temaslarına devam eden Erdoğan bir camiye gitti. Camide kendisine "I love you man" diyen adama Erdoğan "Thank you. I love you" diyerek cevap verdi.

Gündem Yayın: 14 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.11.2019 10:46:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1344 okunma
Google News

Dünyanın yakından takip ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın görüşmesi gerçekleşti. Görüşme sonrası iki lider açıklamalarda bulundu. Beyaz Saray'daki görüşmesini bitiren Erdoğan, Amerika'daki temaslarına devam ederken, camide sevgi seliyle karşılaştı. Camide bir kişinin "I love you man" diyerek fotoğraf çekilmesine, Erdoğan, "Thank you. I love you" diyerek karşılık verdi.

 

 

ERDOĞAN: I LOVE YOU

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump görüşmesi Türkiye saati ile dün 20.13'te başlayan görüşme yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Görüşme öncesinde Erdoğan ve Trump kısa bir basın açıklama yaptı. Görüşmelerini gerçekleştiren Erdoğan, Amerika'da temaslarına devam ediyor. Bugün bir camiye giden Erdoğan camide sevgi seliyle karşılaştı. Bir kişinin kendisiyle fotoğraf çekilirken, "I love you man" demesine Erdoğan, "Thank you. I love you" şeklinde karşılık verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.