Erdoğan, harekatın sona ermesi için tek şartı açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın sona ermesi için tek şartı açıkladı. Erdoğan, "Teröristler güvenli bölgeden çıksın, harekat sona erer" dedi.

Siyaset Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 13:35:21
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
675 okunma
Google News

İşte Erdoğan'ın o açıklaması;

 

Madem terör örgütü ile bu kadar içli dışlısınız, madem teröristlerin gönlünü etmek uğruna Türkiye'nin müttefikliğini hiçe sayıyorsunuz. Size bir teklifimiz var biz sizler gibi değiliz. Öldürmek için değil yaşatmak için çalışırız. Suriye'deki sorunun en kestirme yolu bunun için de teklifimiz; tüm teröristler hemen bu gece silahlarını malzemelerini bırakıp belirlediğimiz güvenli bölgeden dışarı çıksınlar. Barış Pınarı Münbiç'ten Irak sınırına ulaşana kadar sürecek. Bu konuda hiçbir istisnamız yok. Teklifimiz, hemen bu gece tüm teröristler silahlarını, malzemelerini bırakıp, kurdukları tuzakları imha ederek güvenli bölge planımız dışına çıksınlar. Barış Pınarı Harekatı zaten sona ermiş olur. Bu hedefe ulaşana kadar hiçbir güç bizi durduramaz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.