Bursa Büyükşehir’de görkemli devir teslim töreni

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı olarak seçimlere giren Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başladı.

Bursa Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 12:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
29 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina’da gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevi Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan devraldı.

31 Mart Yerel seçimleri sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Bozbey mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Bozbey 12.45’de Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina’da yapılan devir teslim töreni ile birlikte resmen görevine başladı.

Bozbey görevi Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan devraldı.

Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina’nın önünde gerçekleştirilen devir teslim törenine, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal, Hasan Öztürk, Kayıhan Pala, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

567ba96e def1 463b 86bb 282e35c5a3ea

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.