En çok merak edilen soru! Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak?

Konuk olduğu canlı yayında yerli otomobille ilgili soruları yanıtlayan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, "Bu otomobil bugün satılıyor olsaydı fiyat aralığı ne olurdu?" sorusuna "Fiyat vermek hem ticari anlamda doğru değil. Hem de 2,5 sene sonrası için mümkün de değil" yanıtını verdi.

Ekonomi Yayın: 28 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 28.12.2019 09:50:06
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1624 okunma
Google News

CNN Türk'te Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in konuğu olan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobille ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

CANLI YAYINDA FİYATI SORULDU

 

Çelik'in; "İzleyicilerimizin dünden beri bana en çok sordukları sorulardan biri; fiyatı. Bu otomobil bugün satılıyor olsaydı fiyat aralığı ne olurdu?" sorusuna CEO Karakaş, şu yanıtı verdi: "Fiyat vermek hem ticari anlamda doğru değil. Hem de 2,5 sene sonrası için mümkün de değil. Bizim yola çıkışımız da kullandığımız mantık; rekabetçi bir otomobil olmak durumunda. Her şeyini ona göre tasarlıyoruz. Böyle bir otomobil bugün piyasada pazar payı almak isteseydi kimden pazar payı alırdı ona bakıyoruz. Konumlandırmamızı da o şekilde yaparız. Bu bir ipucu veriyor."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.