Emre Mor'un Galatasaray'a transfer oluyor mu?

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Emre Mor transferinde yeni gelişmeler yaşanırken milli futbolcu sarı-kırmızılı formayı giymek için gün sayıyor.

Yayın: 27 Temmuz 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 27.07.2019 11:24:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
889 okunma
Google News

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı genç oyuncu için Celta Vigo’nun 2 milyon euro bonserviste diretmesi işi sıkıntıya sokuyor. Ancak, taraflar arasında yapılan görüşmelerin tüm hızla sürdüğü ve önümüzdeki hafta transferin netleşeceği belirtildi. Emre’nin 7 Ağustos’taki Süper Kupa maçına kadar İstanbul’a gelmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

 

Fener'e Viking duvarı: Fenerbahçe, Simon Kjaer’i 1 yıllığına kiralamak için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Kjaer’in vatandaşı Zanka’yı da kadroya katıp defansa Viking duvarı örmek istiyor!

 

Samata için amansız takip: Belçika’nın Genk kulübüyle bir süredir Samatta transferi için pazarlık halinde olan Galatasaray’ın, 26 yaşındaki golcüyü 6 aydır takip ettiği, Terim’in milli maç için Tanzanya’ya bile temsilci gönderdiği öğrenildi.

 

Fenerbahçe'ye Fransız tank: Ünlü spor gazetesi L’Equipe, sportif direktör Comolli’nin Saint Etienne’in ön liberosu Yann M’Vila ile görüşüp ona 3 milyon euro ve bonuslar içeren 4 yıllık bir teklifte bulunduğunu iddia etti. 29 yaşındaki savunma oyuncusuna West Ham da talip.

 

Beşiktaş'ın Durmisi inadı: Beşiktaş’ın hedefinde yer alan Riza Durmisi’nin transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlıların geçtiğimiz hafta Lazio'ya 6 milyon euroluk teklif yaptığı ancak kabul edilmediği ve yeniden harekete geçeceği iddia edildi. 

 

Finansal sorunlara takıldı: Trabzonspor'da yılın transferi finansal sorunlara takıldı. Bordo-Mavililer,  Liverpool’un sözleşmesini yenilemediği ve bonservisi elinde olan İngiliz Daniel Sturridge ile her konuda anlaştı. 29 yaşındaki oyuncunun 3 yıllık maliyetinin 10 milyon euroyu aşması Bankalar Birliği’nin öngördüğü limitlere takıldı. Bu nedenle yıldız golcü transferinden vazgeçildi. 

 

Nainggolan için kiralık formülü: Inter, kadro dışı bıraktığı Nainggolan’ın kiralanması halinde para talep etmeyecek. İtalyan kulübü açısından tek sıkıntı, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun 4.5 milyon euro+bonuslardan oluşan yıllık maaşı. Bu parayı da sadece Galatasaray ve bazı Çin kulüplerinin verebileceği belirtildi. Galatasaray’ın orta saha için transfer alternatifleri her geçen gün artıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.