Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'dan EYT açıklaması geldi. Kaya, "EYT'lilerin sorununu çözmek bizim boynumuzun borcu." dedi.

Gündem Yayın: 14 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.11.2019 12:19:08
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1402 okunma
Google News

CHP'nin Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

KRT'de Başkent Gündemi adlı programda açıklamalarda bulunan Kaya, şunları söyledi:

 

"Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili Parlamento açıldı, kanun teklifini verdik. CHP, MHP, İYİ Parti, HDP, bağımsız milletvekilleri, Saadet Partisi'nin iki milletvekili, el birliğiyle el kaldırdık, karar geçti. Daha sonra Devlet Bahçeli aradı, MHP Grup Başkan Vekini, anında görevden aldı, o da zaten partiden ayrıldı.

 

55 yaşındasın, diyor ki fabrika sahibi 'Sen benim işime yaramazsın artık.' Devlete gidiyorsun, emekli olayım diyorsun, devlet de diyor ki 'Sen gençsin.' Biri yaşlısın işime yaramazsın diyor, biri de sen gençsin işime yaramazsın diyor. EYT'lilerin sorununu çözmek bizim boynumuzun borcu."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.