"Ekrem İmamoğlu, terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Antalya'da İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nda, "Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Siyaset Yayın: 20 Nisan 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2019 11:55:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1804 okunma
Google News

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İki gün sürecek toplantı öncesi yaptığı konuşmasında "Belediye, haksız kazanç kapısı, partizanlık, yağcılık yeri değildir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Topyekun 235 belediye başkanlığını kazanmamız tesadüf değil tarihi bir başarıdır" dedi.

MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

"Kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz"

-Münakaşadan ziyade müzakerenin güçlenmesi yerel yönetimlerle birlikte oluşmaktadır. Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz.

"Belediye, haksız kazanç kapısı değildir"

-Hukukun çizgisinden savrulmayacağız, çalışmaktan gocunmayacağız, üretmekten yorulmayacağız. Mesai saatlerine sıkışıp kalmayacağız, bahane değil iş üreteceğiz. Belediye, haksız kazanç kapısı, partizanlık, yağcılık yeri değildir. 31 Mart seçimlerinde Türk milleti MHP'ye çok değerli bir destek vermiştir. MHP müstesna bir başarıya imza atmıştır. İnandık, ihanete birlikte direndik.

"235 belediye başkanlığını kazanmamız tesadüf değil"

-Milli bekamız üzerinde oyun oynayanlara sonuna kadar direnç gösterdik. Topyekun 235 belediye başkanlığını kazanmamız tesadüf değil tarihi bir başarıdır.Belediye başkanlıklarının yüzde 72'si Cumhur İttifakı'nın yönetimine geçmiştir. Belediye sayısını oransal düzeyde en çok artıran MHP'dir.

"İtibarsız sözleri yok hükmünde"

-Türkiye muhaliflerinin itibarsız sözleri yok hükmündedir. Cumurbaşkanlığı hükümet sistemi güçlü bir şekilde tescillenmiştir. 31 Mart'ta sağduyunun birlikteliği açık ara öne geçmiştir. MHP yarım asırdır siyasetin, zorlu etap ve kulvarlarını aşmasını bilmiştir.

"Türkiye'yi yöneten parti bellidir"

-Mesela FETÖ'nun Fehmi'si, Pensilvanya'nın korusu alanen husumet aşılamaya çalışmaktadır. Öteden beri kronik MHP düşmanı olan bu zat anlaşılan 15 Temmuz'un rövanşını almak için kuyruğa girenler arasına adını çoktan yazdırmıştır. Bu şahsın halen elini kolunu sallayarak geziyor olması hayret verici bir garabettir. Türkiye'yi yöneten parti bellidir, görevinin başındadır. MHP ise denge ve denetleme konusunda sorumluluk üstlenmiştir. Bu çürük yumurta ne haklı yazıp çizmekte bunları söylemektedir.

"Sokaklar karıştırılmak istenmekte"

-Bizim ittifakımız konjonktürel, çıkar ve pazarlığa dayalı değildir. Küresel güçler açıkça Türkiye'nin çevresini kuşatmıştır. FETÖ'cüler İBB seçimi üzerinden ganimet avcılığına savunmuştur. Sokaklar karıştırılmak, kaos dinamikleri harekete geçirilmek istenmektedir. Ekrem İmamoğlu, terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir. 

(Kaynak: İnternethaber)

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.