Ekrem İmamoğlu'ndan harekat yorumu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna düzenlediği Barış Pınarı Harekatı ile ilgili "Askerlerimizin yanındayım ama kafam rahat değil" yorumunda bulundu.

Siyaset Yayın: 10 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2019 09:27:19
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
905 okunma
Google News

Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan'a konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Türkiye'nin elbette kendini teminat altında hissetmesi lazım ama bölgedeki iki unsur, ABD ve Rusya, 24 saatte farklı tavırlar alabiliyor, bu yüzden bir yurttaş olarak kafam rahat değil, bu yüzden endişeliyim" diye konuştu.

 

"Bir karmaşanın içine mi çekiliyoruz?" diyen İmamoğlu, "Güvenli alan gerçekten oluşturabilecek mi? Suriyeliler oraya yerleştirilebilecek mi? Belirsizlikler var. Toplumumuz tam olarak aydınlanmış değil.

 

"BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM AMA KAYGILIYIM"

 

Konunun uzmanı değilim, çok bilgi sahibi değilim ama kaygılıyım. Sonuçta şehitlerimiz oluyor ve buna çok üzülüyoruz. Ama yine de şunu vurgulamak istiyorum: Silahlı Kuvvetlerimizin, Mehmetçiğimizin tabii ki yanındayız" ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.