Ece Erken'in tatil pozları sosyal medyayı salladı!

Beyaz TV ekranlarında partneri Bircan Bali ile birlikte magazin programı sunan Ece Erken, 41 yaşında olmasına rağmen tatil pozlarındaki fit vücuduyla görenleri şaşırttı.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 10:15:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4586 okunma
Google News

Serkan Uçar ile bir yıllık evliliğinden 'Eymen' isimli bir erkek çocuğu dünyaya getiren Ece Erken, Söylemezsem Olmaz programının sezon finaline girmesini fırsat bilip tatile kaçtı. Erken'in teknedeki cesur paylaşımları ise takipçilerinden tam not aldı.

 

Birçok ünlünün tercih ettiği Bodrum'da tatilini sürdüren Ece Erken'in bu pozları, takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Erken, beyaz mini elbiseli paylaşımıyla, sporun faydalarını da bir kez daha göstermiş oldu.

 

Paylaşımlarını ilk başta Instagram'ın story kısmından atan Ece Erken, "Çocuklarla tekne turu, yoğun istek üzerine hikayede kalmasın, ortaya atıverdim" dedi. 

 

Peki Ece Erken kimdir?: Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doğmuştur.Aslen Samsunludur. Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı.

 

Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde bitirdi. Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı.

 

Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı. Ardından İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. Kral TV’den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı.

 

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı.

 

Kanal 1′de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı.

 

FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

 

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünde oynadı.

 

Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu'nun en önemli kahve markalarından "Mahmood Coffee"nin yeni reklam yüzü oldu. Erken, 1 Eylül 2008' tarihinde Tuncer Öztarhan'la evlendi. 2009'da boşandılar.

 

24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi. 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.