Düşes Kate Middleton karantinaya alındı

İngiliz Kraliyet Ailesinde Cambridge Düşesi Kate Middleton, COVID-19lu bir kişiye temas etmesi sonrasında kendisini karantinaya aldığını açıkladı.

Yayın: 05 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2021 15:30:10
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
974 okunma
Google News

Cambridge Düşesi, COVID-19 testi pozitif çıkan biriyle temas etmesi sonrası kendini izole ettiği ve karantinaya aldığı açıklandı.

Kensington Sarayı, temasın nerede olduğunu açıklamadı, sadece geçen hafta olduğu söylendi. Bu da temasın Cuma günü Wimbledonı ziyaret ettiğinde olabileceği iddialarını artırdı.

Her iki COVID-19 aşısını da yaptıran Kate Middleton, Salı günü İngilterenin Almanyayı yendiği EURO 2020 maçı için eşi Prens William ve oğlu Prens George ile Wembleye gitmişti.

Bir sözcü, "Düşes herhangi bir semptom yaşamıyor, ancak ilgili tüm hükümet yönergelerini takip ediyor ve önlem amacıyla evinde kendini tecrit ediyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.