'Dünyadaki 3-5 ülkeden bir tanesi Türkiye'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TRT EBA kanallarının yeni dönem tanıtımında konuştu.

Gündem Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 12:20:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1046 okunma
Google News

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "(Uzaktan eğitim) Türkiye'nin bütün ülkelerden daha iyi bir duruma nasıl gelebileceği sorusunu hep gündemde tuttuk ve bunu da çok büyük ölçüde başardık. Çok iddialı olarak söylüyorum, dünyadaki 3-5 ülkeden bir tanesi Türkiye." dedi.

 

Bakan Selçuk’un konuşmasından satır başları şu şekilde:
 

(Uzaktan eğitim) Türkiye'nin bütün ülkelerden daha iyi bir duruma nasıl gelebileceği sorusunu hep gündemde tuttuk ve bunu da çok büyük ölçüde başardık. Çok iddialı olarak söylüyorum, dünyadaki 3-5 ülkeden bir tanesi Türkiye.


İnternete ulaşamayan çocuklarımız için sayısı 6 binlere ulaşan EBA Destek Merkezi kurduk. İnternet ve bilgisayar ihtiyacı olan her çocuğumuz bu merkezlere gelip çalışabilir.
 

Yaz aylarında yaptığımız yayınlarda büyük ilerleme var.
 

Özel eğitim alanında yaptıklarımızı çok önemli buluyorum, büyük bir sorumluluğumuz var.
 

Tüm yaptığımız çalışmalar gelişerek zenginleşerek devam edecek.
 

Bir öğrencimiz aynı anda kardeşi televizyon izlerken tekrara ihtiyaç duyuyor. Dikkate alarak daha sonra tekrar yayınları yapıyoruz.
 

Stüdyoları defalarca ziyaret ettim TRT’deki arkadaşların sımsıkı işine sarıldığını gördüm.
 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın birikimi ve arkamızda TRT’nin gücü var.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.