Dünya devinde yaşandı! Kadın müşterinin çıplak fotoğrafını gizlice kendine yolladı

ABD'de bir Apple Store çalışanı, telefonunu tamir için getiren Gloria Elisa Furntes isimli kadının çıplak fotoğrafını çaldığı gerekçesiyle işten kovuldu.

Dünya Yayın: 18 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.11.2019 15:56:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1952 okunma
Google News

ABD'nin batı yakasındaki en kalabalık eyaleti California'da yaşayan Gloria Elisa Furntes, ekranı bozulan telefonunu tamir ettirmek için teknoloji devi Apple'ın, Valley Plaza Mall'da bulunan şubesine gitti.
 

Gloria, telefonundaki tüm özel fotoğraflarını sildi. Ama erkek arkadaşı ile WhatsApp'taki geçmiş konuşmalar ve fotoğrafları silmek aklına dahi gelmedi. Erkek arkadaşına yollamış olduğu çıplak fotoğraflarından birini unuttu.
 

Erkek arkadaşına yollamış olduğu çıplak fotoğraflarından biri de gönderilen fotoğraflar arasında duruyordu.
 

Apple servis elamanı telefonu tamir etme bahanesiyle Gloria'nın telefonunu karıştırmaya başladı ve çıplak fotoğrafı kendi telefonuna yolladı.
 

Eve geldikten sonra telefonunu kontrol eden Gloria, telefonunda kayıtlı olmayan bir numaraya çıplak fotoğrafının yollandığını görünce büyük bir şok yaşadı.
 

Servis elemanı fotoğrafı yolladığını itiraf etti. Gloria, olayı servis müdürüne iletince servis elamanı işten kovuldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan bir Apple sözcüsü, "Apple anında bir iç soruşturma başlattı." derken, çalışanın davranışının aşırı uygunsuz olduğunu ve bu nedenle onu kovmaya karar verdiklerini söyledi. Şu anda hem Apple'ın hem de polis kuvvetlerinin incelemeleri devam ediyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.