Dündar: “Hep Birlikte Takımımıza Sahip Çıkacağız”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın en büyük markası olan Bursaspor’un başarısı için bütün şehir dinamiklerinin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Yayın: 10 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 10.09.2019 17:35:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1060 okunma
Google News

Başkan Dündar, Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Yeşil-beyazlı takımın sıkıntılı başladığı yeni sezonun ilk haftalarında güzel sonuçlar aldığını belirten Dündar, “Herkesin biraz sabırlı olması lazım. Günlük sonuçlara bakmamak gerekiyor. İnşallah, bu sezon başarılı sonuçlar alarak şehrimizi sevindiririz. Bursa, üreten bir şehir. Türkiye ekonomisine katkı sağlayan şehirlerin başında geliyoruz. Bu gücün bir araya gelmesi lazım. Hep birlikte şehrimize ve takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah, Bursaspor’umuzu en kısa zamanda hak ettiği yerlerde görürüz. Bursaspor Yönetimi olarak da Allah sizlere güç versin. Görevlerinizde başarılar dilerim” dedi.

 

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan da Başkan Dündar’a takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Bursaspor’u yeniden Süper Lig’e çıkarmak için kenetlendiklerini ifade etti. Mestan, “Çok şükür transferlerimizi gerçekleştirdik. Oynadığımız 3 maçın biri dışında iyi sonuçlar elde ettik.

 

Önümüzdeki süreçte yeni transferlerimizin de takıma katkı sağlayacağını umuyoruz. Şampiyon olduğumuz Süper Lig’e tekrar geri dönmek istiyoruz. Bütün şehri mutlu etmek amacındayız. Bunu şehrin dinamikleriyle hep birlikte başaracağız. Tekrar Süper Lig’e çıkarak orada kalıcı olmak istiyoruz. 5 şampiyon takımdan biriyiz, üzülerek de olsa bu ligdeyiz. En kısa sürede ait olduğumuz yere çıkmak için çalışıyoruz. Bu süreçte bize büyük destek veriyorsunuz. Özellikle loca desteğinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Ziyarette Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, Başkan Dündar’a ismi yazılı 16 numaralı Bursaspor forması hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.