Düğün konvoyundaki kazada, sürücü camdan fırlayarak can verdi

Ankara'da, düğün konvoyunda ilerleyen otomobil önce başka bir araca daha sonra da TIR'a çarparak alev aldı. Kazada, yanan otomobilin camından fırlayan sürücü hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 03 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2020 09:07:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1283 okunma
Google News

Kaza, akşam saatlerinde Ankara Çevre Yolu Karapürçek mevkisinde meydana geldi. Düğün konvoyunda ilerleyen Rahim Şıvka yönetimindeki 16 VD 111 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce aynı istikamette ilerleyen Beytullah Ö. yönetimindeki 06 FV 5577 plakalı otomobile, daha sonra da Mehmet Ş.'nin kullandığı 38 JH 220 plakalı TIR'a ve bariyerlere çarptı.

 

KAZANIN ŞİDDETİYLE CAMDAN FIRLADI

 

Kazanın şiddetiyle otomobilin ön camından fırlayan Rahim Şıvka, olay yerinde hayatını kaybederken, yaklaşık 50 metre sürüklenen 16 VD 111 plakalı otomobil alev aldı.

 

YANAN OTOMOBİL KÜL OLDU

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Hayatını kaybeden sürücünün yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken sağlık ekipleri müdahalede bulundu. İtfaiye erleri tarafından söndürülen yangının ardından otomobil küle döndü. Otomobil ve TIR sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.