Dr. Ünal'dan Güzelyalı'ya güzel müjde

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan adayı Dr. A. Murat Ünal, özellikle hafta sonları ve İDO'nun sefer saatlerinde içinden çıkılmaz bir hal alan Güzelyalı trafik sorunu çözmek için Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle başlatılan alternatif yolda incelemelerde bulundu.

Yayın: 16 Şubat 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 16.02.2019 15:31:42
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1876 okunma
Google News

Mudanya Belediyesi'nin yetki alanında olmasına rağmen uzun süredir kangren haline gelen sorunun çözümü için Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçiren Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Adayı Dr. A. Murat Ünal,  Güzelyalı'ya nefes aldıracak olan alternatif yolun kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 



Dr. Ünal, 'Bu yol çok ağır trafik yükünü hafifletecek. Ciddi bir yatırım ve hizmet. Açıldığında Güzelyalı içerisine girmeden Eğitim Mahallesi Arabayolu Caddesine bağlanacak.  Trafik karmaşası sona erecek, sorun yüzde 50 oranında çöüzlecek. Çok önemli bir hizmet ilçemize hayırlı olsun. Bu daha başlangıç. Bizi kırmayarak bu önemli yatırımı hemen başlatan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'da ayrıca ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum. Mudanya Belediyesi ve Büyükşehir birlikte çalışmanın işbirliğinin ilçemize daha çok yatırımlar kazandıracak.' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.