Doya Doya Moda'da gergin anlar! Rakibini havuza attı

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda programının dün yayınlanan bölümünde Rümeysa yürürken bir anda Rabia'ya çarparak havuza düşmesine neden oldu. Elbiseyle havuza düşen Rabia şok geçirirken diğer yarışmacılar yardım ederek arkadaşlarını havuzdan çıkardı.

Yaşam Yayın: 15 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 15.08.2020 10:40:17
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2079 okunma
Google News

TV8'de yayınlanan büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda'nın son bölümde ilginç anlar yaşandı. Yarışmanın hafta finalinde, çekimlerin yapıldığı lüks villada Rabia, Rümeysa'nın kendisini itmesi sonucu havuza düştü.

 

HAVUZDAN ÇIKIP KAVGA ETTİ

 

Doya Doya Moda'nın hafta finalinde günün konsepti 'elti konsepti' olarak açıklandı. Şık kıyafetlerini giyen yarışmacılar çekimlerin yapıldığı lüks villanın bahçesinde yürürken garip bir olay yaşandı. Hızlı adımlarla yürüyen Rümeysa, önündeki Rabia'yı itince havuza düşmesine neden oldu. Hafta finali için giydiği şık kıyafetleriyle kendini bir anda havuzda bulan yarışmacı çılgına döndü. Rabia bunun kasıtlı olduğunu iddia ederken Rümeysa ise bunun kaza olduğunu belirtti.

 

Rabia arkadaşlarının da yardımıyla havuzdan çıktı. İkili arasında ise daha sonra kavga yaşandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.