Dolandırıcının rüşvet teklifine polisten tokat gibi yanıt!

Vatandaşların kredi kartı ve banka hesaplarını ele geçirerek on binlerce liralık vurgun yapan ve kendisini yakalayan polislere rüşvet teklif eden şahsın o anlara ilişkin ses kayıtları ortaya çıktı. 300 bin lira ile teknesini teklif eden zanlıya polis "O parayı biz kazanamayız ama o parayla şeref diye bir şey kalmaz" yanıtını verdi.

Asayiş Yayın: 04 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2021 16:45:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1378 okunma
Google News

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi'nde vatandaşların kredi kartı ve banka hesaplarını ele geçirerek on binlerce lira vurgun yapan Orhan K. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

 

300 BİN TL VE TEKNE TEKLİF ETTİ

 

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şahsın, Bayramoğlu'nda bir villada ikamet ettiği tespit edildi. Bunun üzerine villaya operasyon gerçekleştiren ekiplere Orhan K., kendisini S.A.K. ismiyle tanıtarak, kendisini serbest bırakmaları 300 bin lira nakit para ve 400 bin liralık tekne vermeyi teklif etti.

 

"BU GECE BURAYI TERK EDERİM, KAÇTI DEYİN ABİ"

 

Zanlı Orhan K.'nın o anlara ilişkin ses kayıtları ortaya çıktı. Polis ekiplerinin rüşvet anını delillendirmek amacıyla yaptıkları ses kayıtlarında zanlının, "Abi terörist değilim, tecavüz, uyuşturucu, hırsızlık suçum yok. Bir tek banka. Kurban olayım. 300 bin + tekneyi vereceğim. Abi etmeyin. Bu gece burayı terk ederim. Kaçtı deyin abi. 300 bin helal hoş olsun. Abi evlatlarım için. Parayı hemen hesaba havale ederim. Evlatlarım için ne olur. Gitmeden konuşalım abi" dediği duyuluyor.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Teklife polisin verdiği cevap ise dinleyenleri duygulandırdı. Polis ekipleri zanlının 300 bin lira + tekne teklifine, "Orhan, biz o parayı belki kazanamayız ama o parayla şeref diye bir şey kalmaz" cevabını verdi. Şahıs, geçtiğimiz hafta tutuklanarak cezaevine konuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.