Dizi setinde bıçaklı kavga çıktı!

TRT1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim'in setinde skandal bir olay yaşandı. Set çalışanları arasında bıçaklı kavga çıktı.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2019 16:53:24
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1773 okunma
Google News

Kadrosunda Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever gibi isimleri bir araya getiren, TRT1 ekranlarının eğlenceli dizisi Kalk Gidelim'in setinde vahim bir olay yaşandı. Birbirine saldıran iki set çalışanı bir skandala imza attı.

Çekimleri Muğla'da yapılan ve 1 Haziran'da sezon finali yapacak olan Kalk Gidelim dizisinin gece yarısı yapılan çekimlerinde büyük bir olay yaşandı. Dizinin kameramanlarından biri ile aynı sette ses ekibinden bir personel arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.

 

Bilinmeyen nedenle çıkan kavganın ardından kameraman, ses ekibinden çalışan elemanı bıçakladı. Yaralanan ses çalışanının da kameramanın da işine son verildiği bilgisi var.

 

Bu saldırının sonrasında sezon finali bölümünün çekimi yapılacak ve Kalk Gidelim dizisi 1 Haziran'da sezon finali yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.