Diriliş Ertuğrul'un ardından Engin Altan Düzyatan imaj yeniledi!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan, dizinin bitmesiyle 5 yılın ardından imaj yeniledi. Düzyatan'ın yeni imajı büyük beğeni topladı.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 13.08.2019 12:50:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2889 okunma
Google News

Yayımlandığı dönem reyting rekorları kıran herkesin beğenerek izlediği dizi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, 5 yılın ardından imaj yeniledi. Düzyatan, sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı yeni imajıyla beğeni topladı. 

 

Dizisinin final yapmasının ardından imaj yenileyen Engin Altan Düzyatan, sakallarını kesti. 5 Yıl boyunca sakkalı görmeye alıştığımız Düzyatan, FOX Tv'de yayımlanacak olan yeni dizisi Kurşun için sakallarından vazgeçti. 

 

Düzyatan'ın yeni sakalsız imajı herkes tarafından beğeni yağmuruna tutulurken Murat Cemcir de yakın arkadaşını övgülere boğdu. 

 

Öte yandan yeni dizisi Kurşun'la ekranlara dönen Engin Altan'ın partneri de belli oldu. Daha önce Cansu Dere'ye götürülen teklifi ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu'nun kabul ettiği öğrenildi.

 

 Burçin Terzioğlu'nun Kurşun dizisindeki rolünün, 'Leyla' olacağı da öğrenildi. Leyla, dizide gazeteci olarak karşımıza çıkacak.

 

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun olacağı Kurşun dizisinin ise Eylül - Ekim ayları gibi başlaması bekleniyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.