Dilber Ay meğer böyle ölmüş!

Dilber Ay'ın asıl ölüm nedeninin ayak tırnağındaki iltihap olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan İbrahim Karakaş, eşinin hayatını kaybettiği anı ve bilinmeyenleri anlattı.

Yaşam Yayın: 17 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2019 11:39:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2720 okunma
Google News

Halk müziği sanatçısı Dilber Ay, 29 Nisan günü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş ve sevenlerini yasa boğmuştu. Ölüm sebebi ilk olarak kalp krizi denilen Dilber Ay'ın, ayak tırnağını keserken kaptığı iltihap nedeniyle öldüğü ortaya çıkmıştı. İbrahim Karakaş ise, haftalar sonra ortaya çıkarak "Ambulans biraz geç geldi." diyerek sanatçının son gününü anlattı.

 

Önceki gün katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalar yapan İbrahim Karakaş, 22 yıllık eşinin ölümünden sonra birlikte yaşadıkları evde kalamadığını söyledi. Eşi hakkında "Hayatımdan çıkması biraz zor olacak" diyen Karakaş, konuşmasına şu şekilde devam etti:

 

Kendimi toparlayamadım, evde kalamıyorum zaten. Evde otururken 'Ya herif ben bu ayaklardan bıktım kardeşim' dedi. Ayaklarında menisküs vardı, yürüyemiyordu. Sonra bacaklarından ameliyat olmak istedi. Bizde Ankara'ya gittik. Profesör her şeyi inceledi ve ameliyat için yarın gelin dedi.

 

Ellerimde öldü: Ameliyat oldu ve 12 gün hastanede yattı. Ben de gece gündüz onunla kaldım. Ameliyattan sonra kasında geçici bir zedelenme olmuş. Ayağında bir şişlik olduğunu fark ettim hastaneye gittiğimiz de damar tıkanıklığı dediler. O günden sonra da vefat etti. Ellerimde öldü.

 

Çok üzülüyordu, yemek yemedi: Kendisine stres yapıyordu. Yanına kimse gelmedi diye çok üzüldü. Kardeşlerini bekledi de bekledi. Gün içinde yemek yemedi. Sonra bana 'Herif Allah senden bin kere razı olsun' dedi. Bende hayırdır sana ne oldu böyle konuşuyorsun dedim. 'Benim kahrımı herkes çekmezdi, sen çoluğuma çocuğuma baktın' dedi. Ben de karı koca arasında böyle laf olmaz dedim.

 

112 diye feryat ettim: Sonra uyudu 20.30'da yeniden kalktı ve 'Benim gözüm ağrıyor' dedi. Koltuktan hemen yanına fırladım ama ağzını kilitledi, açamadım. Sonra 112 diye feryat ettim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.