Devlet Bahçeli'den günler sonra ilk fotoğraf

Yaşadığı üst solunum yolu rahatsızlığının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 22 gün sonra parti genel merkezine geldi. Bahçeli'nin ilk kez sakal bırakması dikkat çekti.

Siyaset Yayın: 14 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2019 10:57:04
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
1677 okunma
Google News

Bir süredir sağlık problemleri nedeniyle tedavi gören MHP lideri Devlet Bahçeli, tedavisinin ardından parti genel merkezine geldi. Bahçeli'yi partililer coşkuyla karşıladı.

 

İKİ DETAY ŞAŞIRTTI

 

Türk siyasetinin yapı taşlarından Devlet Bahçeli'nin ilk kez sakal bırakması ise bu anlara damga vurdu. Ayrıca Bahçeli'nin rahatsızlığı nedeniyle zayıfladığı da gözlerden kaçmadı.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve tedavinin ardından istirahate çekilmişti. Uzun bir aranın ardından MHP lideri bugün mesaiye başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.