Depremin ardından cadde ve sokaklar sular altında kaldı

İzmir Seferihisar merkezli 14.51'de 6,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem büyük panik yarattı. İzmir'in bazı ilçelerinde binaların yıkıldığı haberi gelirken, Seferihisar'da deprem nedeniyle deniz taşarken, cadde ve sokaklar sular altında kaldı.

Gündem Yayın: 30 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 30.10.2020 16:01:53
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
883 okunma
Google News

 

Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'de yoğun olarak hissedilen deprem, büyük paniğe neden oldu.

 

BAZI BİNALAR YIKILDI

 

Bazı evlerin yıkıldığı belirtilirken, çok sayıda bina da hasar gördü. Deprem İzmir'in yanı sıra çevre illerde de hissedildi. İzmir ve çevresi bugün saat 14.51.'de büyük bir depremle sallandı. Vatandaşlar, panik içerisinde ev ve iş yerlerinden dışarı çıkarken, bir süre sonra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, depremin merkez üssünü Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17.26 kilometre açığı olarak açıkladı.

 

CADDE VE SOKAKLARI SU BASTI

 

Öte yandan İzmir'in Seferihisar ilçesinde depremin etkisiyle deniz seviyesi yükseldi. Bölgede bulunan bazı cadde ve sokaklar su altında kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.