Deniz Seki'nin sevgilisi aşka geldi! Olay fotoğraf

İş insanı İrfan Özçelik ile aşk yaşayan Deniz Seki, sevgilisiyle tekne tatilinde yakalandı. Birbirleriyle şakalaşan ikiliden Özçelik'in Seki'nin kalçasına dokunduğu anlar dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 12:13:32
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1865 okunma
Google News

İş insanı İrfan Özçelik ile birlikte olan ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin aşkı tam gaz devam ediyor. Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan ikili, birbirleriyle şakalaşırken görüntülendi.

 

AŞK DOLU ANLAR YAŞADILAR

 

Habertürk'te yer alan habere göre: Gözde aşıklar Marmaris tatilinin ardından Bodrum'a geçti. Ören kıyılarına demirledikleri lüks teknelerinde denizin ve güneşin tadını çıkaran ikili, aşk dolu anlar yaşadı. Sevgiline sarılan Deniz Seki, bir yandan da egzersiz yapmayı ihmal etmedi. Sık sık birbirleriyle şakalaşan ikilinin keyifli halleri objektiflere yansıdı.

 

 

10 KİLO VERDİ

 

Geçtiğimiz günlerde sahneye çıkan Deniz Seki, son dönemde Şeyda Coşkun ile çalıştığını ve 10 kilo verdiğini söylemişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.