Dehşet görüntüler! Polisler, vura vura bayılttı

Fransa'da devam eden gösteriler şiddetini artırmış durumda. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde ise polislerin ne kadar sert müdahalede bulunduğu gözler önüne seriliyor. Görüntüde cop darbeleriyle bayılan eylemci kanlar içinde kalıyor.

Dünya Yayın: 11 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 11.11.2019 11:53:08
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
826 okunma
Google News

Fransa'da devam eden Sarı Yelekliler eylemlerine, yine polis şiddeti görüntüleri damga vurdu. Aylardır devam eden gösterilerde, protestolara katılan bir kişiye şiddet uygulayan polisler, bu kez bir eylemciyi döverek bayılttı.

 

Akaryakıt zamlarına ve ekonomik şartların kötüleşmesine tepki olarak 17 Kasım 2018'de başlayan Sarı Yelekliler'in eylemi devam ediyor. Ülke kaos ortamı hakimken, polisle göstericiler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise infial yarattı. Eylem sırasında göstericiye copla müdahale eden polisler, eylemciyi döverek bayılttı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.