Defne Samyeli'ni kızdıran Serenay Sarıkaya sorusu

Defne Samyeli, kızı Deren Talu'nun "Serenay Sarıkaya'nın olduğu yerde ben yokum" dediği yönündeki haberleri duyunca küplere bindi. Trafikte kendisine soru soran muhabirlere tepki gösteren Samyeli, gaza basarak uzaklaştı.

Yaşam Yayın: 05 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 05.09.2020 11:13:54
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1205 okunma
Google News

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli, önceki akşam Arnavutköy'de trafikte görüntülendi. Muhabirlerin yanına gittiği Samyeli, Serenay Sarıkaya hakkındaki bir soruyu duyunca sert çıkıştı.

 

"SERENAY'IN OLDUĞU YERDE BEN YOKUM"

 

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu geçtiğimiz günlerde ilginç bir iddiayla gündem geldi. Talu'ya bir şampuan markasının teklif götürdüğü, ancak projede annesinin eski aşkı Cem Yılmaz'la ilişki yaşayan Serenay Sarıkaya da yer alacağı için genç modelin "Serenay'ın olduğu yerde ben yokum" dediği öne sürüldü.

 

"BUNLARIN PARÇASI DEĞİLİZ BİZ"

 

Önceki akşam Arnavutköy trafiğinde görüntülenen Defne Samyeli, sıkışan trafikte basın mensuplarını görünce şaşırıp kaldı. Aracının camını açarak muhabirlere selam veren Samyeli, kızıyla ilgili iddia sorulunca "Bu da nereden çıktı? Yapmayın arkadaşlar, bunların parçası değiliz biz" diyerek tepki gösteren Samyeli, trafiğin açılmasıyla gaza basarak uzaklaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.