Davutoğlu'nun partisinin ismi kulislere sızdı!

Ahmet Davutoğlu'nun Çarşamba günü ilan etmesi beklenen partisinin isminin Bizim Parti olacağı konuşuluyor.

Siyaset Yayın: 05 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.12.2019 08:44:27
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1339 okunma
Google News

AK Parti'den ayrıldıktan sonra bir süre sırra kadem basan Ahmet Davutoğlu, kuracağı yeni parti için harıl harıl çalışıyor. Kendisi gibi parti kurma hazırlığı yapan Ali Babacan'dan önce adım atmak istediği öğrenilen Davutoğlu'nun kuracağı partiye Bizim Parti ismini vereceği iddia edildi.

 

NİHAL OLÇOK'U EKİBİNE ALDI

 

AK Parti'nin efsane seçim reklamlarını hazırlayan 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok'un da Davutoğlu'nun ekibinde yer alacağı öğrenildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Olçok, basında yer alan kulis haberlerinin doğru olduğunu ve Davutoğlu'nun partisinin kurucuları arasında yer alacağını teyit etti.

 

Kulislere sızan bilgilere göre; partinin kurucular heyeti 130 kişiden oluşuyor. Bir dönem AK Parti'de siyaset yapan isimlerle birlikte yol yürüyecek Davutoğlu'nun parti logosu olarak da güneş figürünün üzerinde durduğu konuşuluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.