Davutoğlu'ndan HDP'nin kalesinde gövde gösterisi

Partisinin il kongresi için dün Diyarabakır'a giden Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından kente kalabalık konvoy eşliğinde girdiği anları paylaştı.

Siyaset Yayın: 10 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.08.2020 11:30:43
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
743 okunma
Google News

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresi için dün Diyarabakır'daydı. Davutoğlu, kente kalabalık konvoy eşliğinde giriş yaparken o anları sosyal medyadan paylaştı.

 

KAYYUM ATANMASINI ELEŞTİRDİ

 

Kongrede yaptığı konuşmada HDP'li belediyelere kayyum atanmasını doğru bulmadığını ifade eden Davutoğlu, "Bunların bildiği sizin oyunuzu almak, alamıyorlarsa da sizlere bir kayyum gönderip, arkalarını dönüp gitmek. Sizin kendi kendinizi yönetmenizi istemiyorlar çünkü demokrasiden korkuyorlar" dedi.

 

"KİMSENİN AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR"

 

Döviz kurlarında yaşanan sert yükseliş, Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında değer kaybetmesine ilişkin ekonomi yönetimine sert eleştirilerde bulunan Davutoğlu, "Dolar, euro, altın cirit atıyor ama ortada bir babayiğit yok ki bunu açıklayabilsin. Bir kişi çıkıp yangın yerine dönen ekonomi ile ilgili açıklama yapmıyor. Kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Her biri sosyal medya kahramanına dönmüş, tweet atıp duruyorlar, ancak bunu yaparlar" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.