Davutoğlu'ndan doğalgaz rezervine ilk yorum

Fatih Sondaj Gemisi'nin Tuna-1 Kuyusu sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Emek veren, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. Atılan her adımı yakından takip edeceğiz" dedi.

Siyaset Yayın: 22 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.08.2020 14:47:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1000 okunma
Google News

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin Van 1. Olağan Kongresi'nde Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz rezervinin bulunmasında emeği geçenleri tebrik eden Davutoğlu, çalışmaları yakından takip edeceklerini söyledi.

 

"YAPILMASI GEREKEN, ÇALIŞMALARI ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE PAYLAŞMAK"

 

"Emek veren, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum" diyen Davutoğlu "Devam etmekte olan arama çalışmalarında görev alan tüm görevlilerimize muvaffakiyetler diliyorum. Şimdi yapılması gereken bu doğal gaz kaynağı ile ilgili fizibilite, sondaj ve üretim çalışmalarını şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmak ve gereken adımları atmaktır" ifadelerini kullandı.

 

"YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ"

 

Gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan gereken adımları yapıcı bir muhalefet anlayışı içinde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Davutoğlu, "Gölge kabinemiz olan Politika İzleme Kurullarımızın ilgili birimleri başta Enerji Politikaları izleme Kurulu olmak üzere gerekli çalışmaları yapmaya başlamıştır. Gerek sürecin bilimsel ve rasyonel bir şekilde yürütülmesi ve gerekse doğal gaz kaynağının milletimiz hayrına kullanılabilmesi için atılan her adımı yakından takip edeceğiz" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.