Daha güzel kalçalar için girdiği operasyonda az daha canından olacaktı

Brezilya'da yaşayan 26 yaşındaki bir anne, daha güzel olmak uğruna yaptırdığı kalça kaldırma operasyonuyla felaketi yaşadı.

Dünya Yayın: 02 Kasım 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 02.11.2019 10:20:38
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1921 okunma
Google News

Brezilya'da yaşayan 26 yaşındaki 3 çocuk annesi Angela Pedrosa, geçirdiği kalça kaldırma ameliyatı sonrasında büyük bir enfeksiyon geçirdi ve ölümle burun buruna geldi. Uzman değil de bir masaj terapisti tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası konuşan Angela, "Kibirimin bedelini ödedim." dedi.
 

Yıllarını spor salonunda geçiren Angela Pedrosa, seçtiği kliniğin bir arkadaşı tarafından çok önerildiğini söyledi.
 

Ameliyattan sonra kalçasının her iki tarafında da yaralar çıkan kadın, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalede genç kadına 300 ml endüstriyel silikon enjekte edildiği ortaya çıktı.
 

Doktorlar vakit kaybetmeden silikonu vücuttan çıkarsa da, Pedrosa'nın kalçasında delikler kaldı. İşlemi yapan doktorlardan şikayetçi olan Pedrosa, güzellik uğruna neredeyse canından olacağını söyledi.


Kalçasında kalan yaralar için yeniden operasyon geçirecek olan Pedrosa'ya, vücudundan alınan yağ dokularıyla işlem uygulanacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.