Cumhurbaşkanı İstanbul adayını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da seçimlerin yenilenme kararını alınmasının ardından yaptığı açıklamada ''Adayımız belli, Binali Yıldırım Bey.'' dedi.

Siyaset Yayın: 07 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 07.05.2019 13:57:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2205 okunma
Google News

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, İstanbul'da seçimlerin yenilenme kararının alınmasının ardından yaptığı açıklamada "İstanbul'daki seçimin adayları bellidir, şu anda bizim adayımız da Binali Yıldırım Bey'dir.'' ifadelerini kullandı.



Bahçeli'yle telefon görüşmesi
Erdoğan, (MHP Genel Başkanı Bahçeli) ''Az önce kendisiyle bir telefon görüşmesi yaptım. Hem Ramazan-ı Şeriflerini kutladım hem de bu verilen kararın ülkemiz için hayır olması temennisinde bulundum." dedi.



''Şu anda İstanbul Valimiz Ali Bey, görevine başladı"
Erdoğan, Ali Yerlikaya'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede ''Bu süreci, İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya götürecek. Şu anda İstanbul Valimiz Ali Bey, görevine başladı" ifadelerini kullandı.



Çözüm süreci konusu
Erdoğan, çözüm süreciyle ilgili bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi.



Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri
Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri hakkında konuşan Erdoğan şu ifadeleri kullandı; ''Biz şu anda kendi programımızı uygulamaya devam ediyoruz. Aynen devam ederiz."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.