Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete diz çöktürtemeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırlarımıza da bayrağımıza da ezanımıza da ekonomimize de saldırsalar, millete diz çöktürtemeyecekler, bu nedenle 31 Mart beka seçimidir." dedi.

Yayın: 12 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 12.03.2019 14:42:30
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
965 okunma
Google News

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Küçükçekmece’de düzenlenen mitinginde halka hitap etti.

Burada yaptığı konuşmada, CHP'ye seslenen Erdoğan, "Ne diyor? 'Bunlar şimdi IMF'ye gider'. IMF'ye siz gittiniz siz... Biz geldiğimizde IMF'yi kucağımızda bulduk." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Şimdi insansız hava aracını biz üretiyor muyuz? Silahlı insansız hava aracını biz üretiyor muyuz? Şimdi üçüncü perde geliyor. Daha büyüğünü de biz üreteceğiz inşallah."

"31 Mart beka seçimidir"

31 Mart seçiminin beka seçimi olduğunun altını çizen Erdoğan, "Sınırlarımıza da bayrağımıza da ezanımıza da ekonomimize de saldırsalar, millete diz çöktürtemeyecekler, bu nedenle 31 Mart beka seçimidir." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.