Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabı ağır olacak...

İYİ Parti lideri Meral Akşener'i sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak" diye konuştu.

Siyaset Yayın: 09 Mart 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2019 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1684 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan, "Her kim miting meydanlarını iftira kürsüsüne çeviriyorsa, o sadece kendi itibarını değil, siyasetin itibarını da yok ediyor demektir." dedi.

"Sandık gelince bu millet yalancıya dersini muhakkak verir." diyen Erdoğan, "Tarihimiz bühtanla seçim kazanacağını düşünen çapsızlarla doludur." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu millet popülizme, hakarete, yalana asla prim vermez. Bu millet, bölücülerle iş birliği yapıp milli iradeye tünel kazılmasına asla göz yummaz. Benim milletim projeye oy verir." diye konuştu.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Aydınlı efelere, Maraşlı edelere, Karadenizli uşaklara, Erzurumlu dadaşlara eğlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı şaka değil, komiklik değil, olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir.

Dağdan aracılarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyorlar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. Milletimiz onlara sandıkta en büyük tokadı atacak. 31 Mart günü millet onlara şaka nasıl olurmuş sandıkta gösterecek." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.