Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtarlara videolu mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir video mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 19 Ekim 2021 - Salı - Güncelleme: 19.10.2021 11:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
592 okunma
Google News

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı video mesajında, "Hapis cezası aldığımda birileri güya kendi akıllarınca sizleri küçümseyerek "Muhtar bile olamaz" manşetleri atmışlardı. Biz kendimiz Cumhurbaşkanı olmakla kalmadık, muhtarlarımızı da hak ettikleri konuma getirdik" dedi.

Muhtarlara illerde Vali Yardımcısı, Büyükşehirler'de Genel Sekreter Yardımcısı, diğer yerlerde ise Belediye Başkan Yardımcısı düzeyinde muhataplar belirlenmesini temin ettiklerini kaydeden Erdoğan, yaptıkları istişareler sayesinde muhtarların en büyük sıkıntılarından biri olan SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesini sağladıklarını ve muhtar maaşlarında da ciddi artışlar yaptıklarını söyledi.

"Bizim işimiz Türkiye'ye eser kazandırmak sizlerin işi de mahallenize, köyünüze sahip çıkmaktır" diyen Erdoğan, "Mevlana Hazretleri 'Dert insana yol gösterir' diyor. Hep birlikte dertli olacağız ki ne yapacağımızı, nasıl yapacağımızı, ne zaman yapacağımızı görebilelim. Biz bugüne kadar muhtarlarımızla yol yürüdük bundan sonra da onlarla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.