Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiller hamlesi... Danışmanı mı olacak?

Eski Başbakan Tansu Çiller'in yeni kurulan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nda yer alacak isimler arasında olacağı öne sürüldü.

Siyaset Yayın: 17 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2019 14:24:51
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1855 okunma
Google News

 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle “Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu” oluşturuldu. Söz konusu kurul ile millete ve devlete hizmeti geçmiş, bilgi ve birikim sahibi kişilerin bu kazanımlarından istifade edilebilmesi amaçlanıyor.

 

AK Parti'nin eski ağır topları da yer alacak



Henüz kurulu oluşturan isimler açıklanmadı fakat kulisler Tansu Çiller’i işaret ediyor. Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Köksal Toptan, Ömer İzgi ve Akbulut’un da kurulda yer alacağı belirtiliyor.



İlerleyen günlerde açıklanacak



Yeni kurul kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. İlerleyen günlerde yine Resmi Gazete aracılığıyla kurul çalışmalarına katılacak isimlerin açıklanması bekleniyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.