Çukur'un yıldızı Kubilay Aka ayrılığı duyurdu!

Vatanım Sensin setinde tanışıp iki buçuk yıldır birlikteliklerini sürdüren Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 10:45:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3302 okunma
Google News

Çukur dizisinde yıldızını parlatan Kubilay Aka ve Medcezir dizisinde adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Miray Daner'den kötü haber geldi. Her fırsatta sosyal medya hesaplarından birbirlerine ilan-ı aşk eden çift, bu sefer ayrıldıklarını paylaştı.

 

24 yaşındaki genç oyuncu Kubilay Aka, önceki gün Instagram hesabından ayrıldıklarına dair bir mesaj paylaştı. Aka, 2,5 yıldır birlikte olduğu Miray Daner hakkında şu ifadelere yer verdi:

 

 

Ortak karar: "Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. 

 

İhanet söz konusu olamaz: İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz."

 

Hep destekçin olacağım: "Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım."

 

Takipçileri beklemiyordu: Yapılan anketlerde Türkiye'nin birbirlerine yakışan en genç çifti seçilen Kubilay Aka ve Miray Daner, bu ayrılığın ardından takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

 

Herkes çiftten bir evlilik haberi beklerken apar topar gelen bu ayrılma kararı, magazin basını ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

 

Peki ayrılık mesajını yayınlayan Kubliay Aka kimdir?: 12 Nisan 1995 yılında İstanbul'da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur.

 

Muğla'da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

 

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.