Çukur'da aşk bombası! Köşe kapmaca oynadılar

Reyting rekortmeni Çukur dizisinde birlikte rol alan Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı, önceki akşam birlikte görüntülendi. Kocaoğlu'nun evine giden Subaşı, görüntü vermemek için taksiden inmek istemedi.

Yaşam Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2020 10:58:33
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1692 okunma
Google News

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Aliço'yu oynayan Rıza Kocaoğlu ve Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı, önceki akşam Biz Böyleyiz filmimin galasına katıldı. Gala sonrası düzenlenen partiye katılan çift, samimi bir şekilde eğlendi.

 

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

 

Mekanda yakınlaştıktan sonra partiden ayrılan çift, bir çorbacıya gitti. İkili sabaha karşı 06.10'da Etiler'deki mekandan çıkarak taksiye bindi. İlk kez Günaydın'ın objektiflerine yakalanan ikili, Kocaoğlu'nun evine giderken sokak aralarında gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. Birlikte görüntü vermek istemeyen Subaşı, bir süre taksiden inmedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.