Çukur'a Öyle bir isim geliyor ki..

Show TV'nin fenomen olan dizisi Çukur'un 3. yeni sezonu ile geri sayım başladı, çekimler başlıyor. Ay Yapım yeni sezon için öyle bir isimle anlaştı ki, sosyal medya karıştı. Peki Çukur'un yeni sezonuna dahil olacak isim kim?

Yaşam Yayın: 29 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2019 10:05:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2579 okunma
Google News

Unutulmaz bir sezon finali ekranlara ara veren Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur'un yeni sezon bombası patladı. 26 Ağustos'ya yeni sezon çekimlerinin başlayacağı diziye öyle bir isim geliyor ki,  Ay Yapım o isimle imzayı attı. 

 

Daha ilk bölümü ile farklı senaryosu ve alkış toplayan oyunculukları ile rakiplerinden sıyrılan, reyting başarısı ile de Show TV'nin yüzünü güldüren dizi Çukur'un 3. sezonu için artık heyecanlı geri sayım başladı. 

 

Medya kulislerinde dolaşan bir haber ise dizinin hayranlarını ikiye böldü. İddialara göre Ay Yapım yeni sezonda dizinin müzikleri için MERO'ya teklif götürdü ve MERO bu teklifi kabul etti. 

 

Aslen Adanalı olan Almanya'da yaşayan ve dünya müzik listelerini alt üst eden MERO'nun Çukur kadrosuna katılması dizinin hayranları ikiye böldü. Şu sıralar Olabilir şarkısı ile Türkiye'de de büyük ses getiren MERO, verdiği bir röportajda Çukur dizisini hayranlıkla izlediğini belirtmişti. 

 

İddiaları güçlendiren bir diğer paylaşım ise geçtiğimiz günlerde MERO'dan geldi. Gerçek adı Enes Meral olan 19 yaşındaki Rapçi,  Geçtiğimiz gün Instagram hikayesinde de Ay Yapım’ı paylaştı. MERO bu sezon Çukur dizisiyle birlikte Türkiye gündemine oturmaya devam edecek. 

 

Son dönemde YouTube trend listelerinden düşmeyen MERO bomba bir şarkıyla Çukur’un yeni sezonunda yer alacak.

Peki son olarak Youtuber Reynmen ile bir türküde düet yapan ve Olabilir şarkıcı ile müzik listelerini alt üst eden MERO kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve gerçek ne birlikte tanıyalım...

 

Olabilir şarkısı ile müzik listelerine hızlı giriş yapan ve Adana'da çektiği klibi ile büyük ilgi gören MERO son günlerin konuşulan ismi. Aslen Adanalı olan MERO'nın gerçek adı Enes Meral'dir.

 

Almanya doğumlu Türk RAP şarkıları söyleyen MERO, Baller los albümü ile müzik listelerinde uzun sürede zirvede kaldı. Son günlerde ise Olabilir şarkısı ile konuşuluyor youtube'da 20 milyona yakın izlenen klibini ise Adana'da Sıfır Bir oyuncuları ile çekti.

 

Mero ismiyle tanınan genç şarkıcının gerçek adı Enes Meral Türk'dür. 2000 yılında Almanya'nın Rüsselsheim am Main kentinde dünyaya geldi.

 

2017 yılında yayımladığı Instagram videoları ile tanındı. Bu videoların ardından Xatar ve Groove Attack müzik firmalarıyla yaptığı anlaşma neticesinde 23 Kasım 2018 tarihinde Baller los isimli singlesını yayımladı.

 

Almanya ve Avustralya müzik listelerinin en üst sıralarında yer aldı ve ilk albümünü yayımladı.

Ya Hero Ya Mero isimli bu albümü ile çıkışını daha da sürdürdü. Albüm 15 Mart 2019'da yayımlandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.