Cristiano Ronaldo'nun sevgilisinin yaptığı dans nefes kesti

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun iç çamaşırı markasının modeli alan sevgilisi ve çocuğunun annesi Georgina Rodriguez, dansıyla büyüledi.

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 10:41:22
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
9914 okunma
Google News

Ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun İspanyol sevgilisi Georgina Rodriguez yine magazin gündemine bomba gibi düştü. Ronaldo'nun bir çocuğunun annesi olan Georgina Rodriguez, Yamamay iç çamaşır markası için kameraların karşısına geçti.

 

 Kameraya cesur pozlar veren 25 yaşındaki Georgina Yamamay'ın en çok kullandığı iki renk olan bej ve siyah iç çamaşırlarıyla göz doldurdu.

 

 

Georgina çekimler için öbür mankenler ile birlikte dans da etti. Georgina'nın dans figürleri de çok beğenildi. Büyük alkış topladı. Georgina'nın Instagram'da yaklaşık 13 milyon takipçisi var. Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ve İspanyol sevgilisinin bir kızı var. 

 

 

Real Madrid oyuncusu, daha önce taşıyıcı anneden Eva ve Mateo adında ikiz çocuklara sahip olmuştu. Tabii büyük oğlu Cristiano Ronaldo Jr.'ı da unutmamak lazım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.