Çok kuvvetli olacak...

Hava durumu için son tahminler! Meteoroloji 4 ili saat vererek uyardı: Çok kuvvetli olacak

Gündem Yayın: 15 Haziran 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2019 11:20:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1037 okunma
Google News

Meteoroloji'den gelen son hava durumu tahminlerine göre 15 Haziran Cumartesi bugün Adana, Mersin, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinde öğleden sonra gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji, 4 ilde yaşayan vatandaşları yağmura hazırlıksız yakalanmamaları için uyardı. İşte yurt genelinde hava durumuyla ilgili tüm ayrıntılar...

 

 

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, öğleden sonra Adana, Mersin, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinde gök gürültülü sağanağın etkili olacağı öngörülüyor. Yapılan açıklamada, yağışların kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve trafikteki aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Bölgede, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın güney ve güneybatıdan orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

MARMARA
Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde Kırklareli'nin Vize ve Demirköy, Tekirdağ'ın Saray ve Çerkezköy ilçelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

 

BURSA °C, 29°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

 

ÇANAKKALE °C, 31°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

 

İSTANBUL °C, 28°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

 

KIRKLARELİ °C, 29°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Demirköy ve Vize çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.