Çıplaklar oteli yılbaşı partisinde küle döndü!

ABD'de yer alan çıplaklar otelinde yılbaşına sayılı dakikalar kala çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Otelin bazı bölümleri küle dönerken can kaybı yaşanmadı.

Dünya Yayın: 03 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 03.01.2020 09:36:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1837 okunma
Google News

ABD'nin West Virginia eyaletinde Paw Paw kenti yakınlarındaki dağlık alanda yer alan The Avalon Resort adlı otelde, yeni yıla dakikalar kala yangın çıktı.

 

Yılbaşı günü vatandaşlar eğlenirken çıkan yangın hızla yayıldı ve ateşler tesisi kısa sürede küle çevirdi. Vatandaşlar can havliyle tesisin dışına koşmaya başladı.

 

Otelin bazı bölümleri tamamen küle dönerken, üç farklı eyaletten itfaiyeciler alevleri söndürmek için çaba gösterdi. Otelin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, evcil hayvanlar dahil kimsenin yaralanmadığı ve havuzun zarar görmediği belirtildi.

 

The Avalon Resort, Facebook hesabından açıklama yaptı ve süresiz olarak kapatılacağını bildirdi.. "Acil bir durum nedeniyle Avalon Lodge ve Kapalı Su Sporları Merkezi bir sonraki duyuruya kadar kapalıdır. Etrafın temizlenmesi gerekiyor. Kullanıma açıldığı zaman duyuru yapılacaktır. Bizi beklerken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz."

 

Kurumun web sitesindeki bilgiye göre Avalon Resort, 140 dönümlük ormanlık alanda bulunan bir tesisti.

 

Yangının sosyal medyadan duyurulması üzerine, tesiste daha önce konaklayanlar yardım etmek için kampanya başlatmak istedi. Onlardan biri olan inşaat işçisi Alton Coker, otelin inşaatında çalışmayı teklif etti.
 

The Avalon Resort'ta kıyafet giyenler ve çıplaklar aynı anda tatil yapabiliyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.