Çıplak fotoğraflarını yayınlayan Bella Thorne yetişkinlere yönelik film çekiyor!

Son olarak hacker tarafından tehdit edilince çıplak fotoğraflarını kendisi yayınlayan eski Disney film yıldızı Bella Thorne, yetişkinliklere yönelik bir film çekmek için yönetmen koltuğuna oturacak.

Yaşam Yayın: 15 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2019 15:52:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2560 okunma
Google News

Kısa bir süre önce hacker tarafından tehdit edilince çıplak fotoğraflarını kendisi yayınlayan ve bu nedenle uzun bir süre adından söz ettiren 21 yaşındaki ünlü oyuncu Bella Thorne, bu sefer aldığı kararla adından söz ettirdi. Güzel oyuncu, yetişkinlere yönelik bir film çekmek için yönetmen koltuğuna oturacak. 

 

Kendisinin panseksüel (Cinsel kimliği ya da toplumsal kimliğini göz önünde bulundurmaksızın farklı eğilimleri olan insanlara ilgi duyan) olduğunu dile getiren Bella Thorne'nin filmi ilk olarak gelecek ay 11-15 Eylül tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek bir film festivalinde görücüye çıkacak.

 

Genç oyuncu, yetişkinlere yönelik filmi için, ''Filmi yapmak için bana ilham veren şey temel olarak bir erkek ve bir kadın arasındaki egemenlik konusundaki kavgaydı ve dünyamızda böyle şeylerin var olması cinsel senaryo dışında bununla ne kadar alakalı olduğunu düşünmekti'' dedi. 

 

Thorne açıklamasında, "Pornonun rahatsız olduğunu düşünüyorsanız bu konuda üzgünüm, ancak diğer insanların bu tarz filmler izleyerek kendilerini daha iyi hissettikleri için rahatsızlık duymalarını sağlayamazsınız" sözlerini kullandı.

 

Hacker yüzünden çıplak fotoğraflarını kendisi yayınlamıştı: Kendisini çıplak fotoğraflarıyla tehdit eden hackerı susturmak için, bizzat o kareleri kendisi paylaşan Bella Thorne, 'gücü tekrar kazandığını' savunmuş.

 

Hacker ile arasında geçen yazışmaları da ifşa eden 21 yaşındaki ünlü yıldız şunları söylemişti: ''Seni de, benim üzerimde sahip olduğunu düşündüğün gücü de s…m. Benden başka bir şey daha alamayacaksın. Bu gece gücümü yeniden kazandığımı düşünerek daha iyi uyuyabilirim. Hayatımı kontrol edemezsin, asla edemeyeceksin.''

 

Bella Thorne, “Son 24 saattir kendi çıplak fotoğraflarımla tehdit ediliyorum. Berbat hissediyorum, gözetlenmiş hissediyorum. Birinin, sadece özel bir insanın görmesini isteyeceğim bir şeyi benden aldığını hissediyorum” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.