Çıplak fotoğraflarını satışa çıkaran anne, çocuklarının başını yaktı

Cinsel içerikli sitede müstehcen fotoğraf ve video satan 44 yaşındaki model Tiffany Poindexter, açık fotoğraflarını çocuklarının okulunda bulunan diğer öğrencilerin annelerinin görmesi üzerine, okul yönetimine şikayet edildi. Şikayet sonrası Tiffany'nin çocukları okuldan atıldı.

Yayın: 27 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2021 11:45:37
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
2203 okunma
Google News

Sitede aylık olarak 110 bin dolar kazanan Tiffany'nin kocası Chris, Tiffany'nin fotoğraflarının ilk olarak komşuları tarafından bulunmasından sonra okula şikayet edildiklerini ve üç çocuğunun da okuldan atıldığını söyledi.


Tiffany, bunun yanı sıra bir çok öğrenci velisinden hakaret ve taciz içeren mesajlar aldıklarını söyledi. Tiffany, bazı velilerin internette buldukları fotoğraflarının çıktısını alıp okul yönetimine mail olarak attıklarını söyledi.


Tiffany, çocuklarının okuldan atıldıkları için çok üzgün olduklarını ve okulun bu kararı karşısında büyük bir şok yaşadıklarını söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.