Çıplak fotoğrafları internete sızan amigo kız işinden oldu

Amerika Teksas'ta yaşayan 28 yaşındaki amigo kız Kristin Elise, çıplak fotoğrafları internete sızınca çalıştığı kulüp olan Indianapolis Colts tarafından işten kovuldu.

Yayın: 13 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 13.02.2021 10:12:28
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1445 okunma
Google News

Kristen, OnlyFans sitesindeki hayranlarının çıplak fotoğraflarını internet üzerinden başka sitelerde paylaştığını iddia etti. Kristen, takımının kendisini böyle bir gerekçe ile kovmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

 

Kristen, OnlyFans, sitesine üye olduğunu ve sitede çıplak fotoğraflarını sattığını, sonradan bazı hayranlarının pozlarını çaldığını fark ettiğini ama hayranların fotoğrafları başka platformlarda yayınlayacaklarını hiç düşünmediğini söyledi.

 

Kristen, son olarak kovulmasının kendisinin suçu olduğunu ve bu davranışı ile kulübün belli kurallarını ihlal ettiğini söyledi. Eski amigo kız, bundan sonra tüm enerjisini modellik kariyerine harcayacağını söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.