Cinsel organına 11 santimlik iğne soktu

Çin'de 12 yaşındaki bir erkek öğrenci, ödevini yetiştirebilmek için cinsel organına iğne koydu. Annesinin yürümekte zorlandığını fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan çocuğun ölümden döndüğü belirtildi.

Dünya Yayın: 30 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 30.07.2019 14:48:49
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1549 okunma
Google News

ÇİN 'in Shaanxi eyaletine bağlı Xi şehrinde 12 yaşındaki bir erkek öğrenci, ödevini yetiştirirken uyuyakalmamak için cinsel organının içine 11 santimlik bir akupunktur iğnesi koydu. Ertesi gün çocuğunun yürümekte zorlandığını gören anne, oğlunu hastaneye götürdü ve korkunç gerçeği öğrendi. 

 

Adı Xiaolong olarak açıklanan çocuk, annesine ödevini yetiştirmek zorunda olduğu için uyanık kalması gerektiğini, bu yüzden böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Doktorlar, öğrencinin yaptığı şeyden utandığı için ailesine söylemekten çekindiğini, bu yüzden cinsel organındaki iğne ile 15 saat durduğunu ve iğnenin idrar torbasına çok yakın olduğunu belirtti.

 

Öyle ki, iğnenin biraz daha hareket etmesi halinde 12 yaşındaki öğrencinin idrar torbası yırtılabilirdi. İki saat süren bir ameliyattan sonra doktorlar iğneyi çıkarmayı başardı. Çocuğun durumunun iyi olduğu belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.