Cinsel ilişki diye başlayan süpriz kanlı bitti..

İNGİLTERE'de yeni evli Shaun ve Laura May çifti, sabaha karşı ilişkiye girdikleri esnada yaşanan olay sonrası mahkemelik oldu.

Dünya Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 15:00:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2789 okunma
Google News

İngiltere'nin Kent bölgesinde yeni evlenip yaşamlarını sürdüren Shaun ve Laura May çifti, bir anda dünyanın gündemine oturdu. Cinsel ilişkiye girdikleri esnada kocası tarafından 'sana bir sürprizim var' denilerek gözleri kapatılan kadın, son anda ölümden döndü.

 

Olay, çiftin evliliklerinin ilk yılında gittikleri tatilde baş gösterdi. Her şey yolunda görünüyordu ancak adamın karısı hakkında korkunç planları vardı. İlk olarak Laura ve Shaun akşam saatlerinde önce televizyon izleyip dışarıdan ısmarladıkları pizzayı yedi.

 

Sabaha karşı uyandı: Yemekten sonra çift uyudu. Ancak kadın, sabah 05.00 sularında uyandı. Bu sırada kocası, aşağı katta gürültü duyduğunu söyleyerek eşinin yanına geldi. 

 

İlişkinin ortasında gözlerini kapattı: Çift yatak odasında cinsel ilişkiye girdi. İlişkiden sonra erkek karısına bir hediyesi olduğunu söyledi, gözlerini kapatmasını istedi. 34 yaşındaki Shaun Laura'nın gözlerini bir havluyla kapattı, kadın yatakta uzanarak sürprizi beklemeye başladı.

 

Hoşlanacağım bir şey mi: Yaklaşık 10 dakika bekledi, kocasına "Hadi, nedir o? Hoşlanacağım bir şey mi?" diye sordu. Gözlerini kapalı tutmayı sürdürdü ancak havluyu kaldırdı. Kocası 10'a kadar sayarken Laura da 'Hadi Shaun' diye bağırıyordu.

 

Bıçaklarla karşısına dikildi: Adam bir türlü 0'a kadar saymıyordu, kadın iyice sabırsızlanınca kısa bir sessizlik oldu. Aniden omuzunda bir baskı hissetti, gözlerini açtığında kocası iki elinde iki bıçakla karşısındaydı.

 

Boynundan ve omzundan bıçakladı: Adam, birkaç gün önce işten kovulduğunu söyleyerek karısını bıçaklamakla tehdit etti. Sonra karısını boynundan ve sol omzundan bıçakladı. Laura gözlerini açıp 'Bu gerçek olamaz" dedi.

 

Hapis cezası: Kadın, altı yıllık ilişkinin ardından evlendiği erkeğin saldırısıyla, kan bulanan banyodan sağ kurtulmayı başardı.  Adam, duruşmada cinayete teşebbüs etmekten hapis cezasına çarptırıldı. Şimdilerde Ekim ayında mahkum edilmeyi bekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.