'Ciğerlerimde cam var gibi' diyerek feryat eden koronalı kadın hastadan haber var

İngiltere'de 39 yaşındaki bir kadının koronavirüse yakalandıktan sonra hastane yatağında çektiği video, nefes almakta nasıl zorlandığını gözler önüne sermişti. Genç kadın "Ciğerlerimde cam varmış gibi" feryadı ise yürek burkmuştu. Virüsün yüzü haline gelen iki çocuk annesi kadın nihayet iyileşti.

Dünya Yayın: 24 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 24.03.2020 21:18:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1481 okunma
Google News

Dünyanın kan aldığı, Antartika dışında tüm ülkelerde hızla yayılan koronavirüs salgını İngiltere'de de durumu ciddileştiriyor. Önlemlere rağmen uyarıların dikkate alınmadığı ülkede virüse yakalanan kişi sayısı da hızla artıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde 39 yaşındaki bir kadının koronavirüse yakalandıktan sonra hastane yatağında çektiği video, nefes almakta nasıl zorlandığını gözler önüne sermişti.
 

39 yaşındaki Tara Jane Langston, İngiltere'nin başkenti Londra'da garsonluk yapan bir spor tutkunuydu.
 

Kendini hasta hissetmeye başladığında acil servise kaldırılan Tara'ta koronavirüs teşhisi kondu. Genç kadın hastalığın etkilerini çarpıcı bir video ile gözler önüne serdi.
 

İki çocuğu ve eşiyle Polonya gezisinden döndükten sonra göğüs enfeksiyonu teşhisi konulan Tara Jane Langston'a antibiyotik tedavisi verildi. Ancak Tara Langston bir türlü iyileşmiyordu. Geçtiğimiz cazar günü ambulansla Londra'daki Hillingdon Hastanesi'ne götürülen kadının corona virüsü testi pozitif çıkınca hemen yoğun bakıma alınmıştı.
 

Günler sonra titreme krizleri geçirdiğini belirten kadın, durumu daha da kötüleşince yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Genç kadının video boyunca nefes almakta zorlandığı ve durmadan öksürdüğü görülüyordu. Genç kadının "Ciğerlerimde cam var gibi" feryadı ise görenlerin yüreğini sızlattı.
 

39 yaşındaki Tara Jane Langston, aldığı her nefesin bir savaş olduğunu ifade ediyor ve "Önlem alın sakın şansa bırakmayın" demişti. 39 yaşındaki Tara'nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Nefes almakta zorlandığı video ile dünyanın dört bir yanında tanınan ve virüsle mücadelenin yüzü haline gelen genç kadın, kızlarına kavuştu.
 

Daily Mail gazetesinin haberine göre Tara, dün hastaneden taburcu oldu. "Kızlarımı ve eşimi görebildiğim için çok mutluyum" diye konuşan Tara, kendini videoyu çektiği döneme göre çok daha iyi hissettiğini ancak hala iyileşme sürecide olduğunu söyledi.
 

"Nefes alabilmek çok güzel" ifadelerini kullanan kadın, hastaneden çıkmadan önce çektiği videoda ise, "Meadow, Annabelle... Bekleyin anneniz geliyor" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.