CHP'li vekilden partisine sert eleştiri: Erdoğan kazandı

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Barış Pınarı Harekatı'ndaki tutumundan dolayı partisine sert eleştiriler yöneltip "Kazanan Erdoğan oldu" dedi.

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2019 14:11:45
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1003 okunma
Google News

CHP'nin kapalı Meclis Grubu toplantısında Fırat'ın doğusuna yapılan harekatla ilgili yaptığı açıklamalarla eleştiri oklarının hedefi olan Sezgin Tanrıkulu, söz alarak partisine sert eleştiriler yöneltti. CHP'nin sosyal demokrat bir parti olarak barıştan yana olması gerektiğini belirten Tanrıkulu, Suriye- Irak tezkeresine CHP'nin evet demesinin yanlış olduğunu söyledi.

 

ERDOĞAN'IN KAZANDIĞINI VURGULADI

 

Sezgin Tanrıkulu, Suriye'ye yapılan harekatta gelinen noktada Türkiye'nin ve CHP'nin kaybettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise kazandığını söyledi.

 

HDP'Lİ BAŞKANLARLA İLGİLİ ELEŞTİRİ

 

Öte yandan HDP'li belediye başkanlarının görevden alınmasına CHP'nin daha fazla tepki göstermesi gerektiğini kaydeden Tanrıkulu, komisyon kurma önerisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.