CHP'de Erdoğan'ın müjdesini sabırsızlıkla bekleyen biri var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurumsal İletişimden Sorumlu Başdanışmanı Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karadeniz'de doğal gaz bulunduğu müjdesini açıklaması beklenirken "Buna çok seviniriz" dedi.

Siyaset Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 13:31:12
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
943 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de doğal gaz bulunduğuna dair müjdeyi vermesi bekleniyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurumsal İletişimden Sorumlu Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da bu gelişme öncesinde yaptığı açıklamada "Müjde olarak, doğal gaz bulunduğu açıklanırsa buna çok seviniriz" ifadelerini kullandı.

 

"MİLLETİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DERİZ"

 

Twitter'dan açıklama yapan Özkan şunları yazdı "Müjde olarak, doğal gaz bulunduğu açıklanırsa buna çok seviniriz. Halkımızın menfaatine bir an önce devreye alınması en büyük beklentimiz olur. Milletimize hayırlı uğurlu olsun deriz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.