Chloe Loughnan evleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile boşanmasının ardından annesi ile memleketi İrlanda'ya giden Chloe Loughnan, Türkiye'ye dönerek dizi ve film yıldızı olmak istiyor ancak bunun için önünde bir engel var.

Yaşam Yayın: 02 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2019 10:54:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2792 okunma
Google News

Kendisinden 22 yaş büyük pop yıldızı Serdar Ortaç ile evlenerek adını bir anda tüm Türkiye'ye duyuran Chloe Loughnan, Türkiye'yi çok sevdi. Ancak burada oyuncu olmak isteyen Loughnan, beklemediği bir sorunla karşılaştı.

 

İrlandalı manken Chloe Loughnan, 5 yıl boyunca Türk vatandaşlığına başvurmadığı için pişman oldu. Boşandıktan sonra dizi ve reklam teklifleri yağan ünlü manken, bu işleri vatandaşlığının olmaması sebebiyle kabul edemedi.

 

Yaşamını İstanbul’da sürdürüp ekranların önünde olmak isteyen Chloe Loughnan'ın, bu isteğini gerçekleştirmesi için önünde iki seçenek bulunuyor. Loughnan, ya Türkiye’den bir ajansla iş anlaşması yapıp çalışma izni alacak ya da bir Türk’le evlenecek.

 

Genç güzelin bu seçeneklerden hangisini gerçekleştireceği henüz belli değil. Peki Chloe Loughnan kimdir? Kaç yaşındadır?

 

Chloe Loughnan kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen güzel manken aynı zamanda oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. 
 

İrlanda’da üniversite eğitimini sürdürürken Paris’te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurarak Paris’e giden güzel manken burada başarılı projelere imza atarak mankenlik kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

 

Daha sonra ziyaret için geldiği İstanbul’da Serdar Ortaç ile tanışarak yaşadığı ciddi ilişkinin ardından İstanbul’da kalmaya karar veren Chloe Loughnan farkı projelerde yer alarak kariyerini sürdürmüştür.

 

Bir dönem Bu Tarz Benim yarışmasında jüri koltuğuna oturmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Chloe Loughnan bir süre önce ATV'de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde Berrak rolünü üstlenmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.